Saal Digital

Voor Saal Digital mocht ik een fotoboek en een wanddecoratie testen.

Voor de wanddecoratie koos ik voor  hardschuimplaat Formaat: 30 x 45, Dikte: 5 mm, Ophanging: aluminium profiel.

Ik had kunnen kiezen voor 1 wanddecoratie, maar voor de tegoedbon van 50 euro kon ik 2 kleinere wanddecoraties kiezen incl. aluminum profiel ophanging en verzendkosten kiezen. Omdat ik het bij deze fotoserie fijn vind, om het sieraad op het model, maar ook vergroot te laten zien, heb ik voor 2 gekozen.

Voor het fotoboek koos ik voor  fotoboek 21 x 28, Binnenkant: fotopapier mat, 26 pagina, cover glanzend, ongewatteerd. Hiervoor had ik een waardebon van 30 euro en moest ik 4,90 voor mijn keuze bij betalen.

Het bestelprogramma van Saal Digital werkt eenvoudig en goed. Geeft ook meteen aan of een foto goed genoeg is en goed geplaatst. Dat is altijd fijn.

Enige puntje waar ik tegenaan gelopen ben, is dat ik vond dat enkele foto’s wat flets waren op het scherm. Pas veel later zag ik dat je de kleuren ook nog kunt bijstellen per foto.

Ook over de prijzen is men helder bij bestellen. Je krijgt een goed overzicht wat je moet betalen en kunt gemakkelijk kijken wat het kost als je een andere keuze maakt.

Nog binnen de afgesproken termijn had ik zowel het fotoboek als de wanddecoratie binnen. Ik was blij verrast over de verpakking. Waar ik van elders wel eens kromme aluminium foto’s kreeg toegestuurd, kon ik hier echt blij worden van de verpakking. Hier is duidelijk veel zorg aan besteed.

Dan over de kwaliteit van de wanddecoratie en het fotoboek. Beide zien er prachtig uit. Het fotoboek heeft behoorlijk dik papier (veel dikker dan bij andere leveranciers), wat het fotoboek een hele luxe uitstraling geeft. Ook de hardcover is stevig, mooi en netjes gedrukt! De foto’s zien er goed uit, dus wat wil je nog meer…

Net zo is het bij de wanddecoraties. 1 foto is iets flets, maar dat kan komen doordat ik toen nog niet had ontdekt dat je de kleur van de foto op het scherm kon bijstellen. Maar de kwaliteit is ook hier top! Netjes, geen rafelige randjes, echt kwaliteit.

Kortom, een aanrader dus!

 

 

 

 

 

Hit enter to search or ESC to close