Op bezoek in de 2 musea waar mijn werk ligt

13 augustus was het Plastic Flestival op Ameland bij het natuurmuseum in Nes.

Omdat ik hier ook aan mee deed, had het natuurmuseum aangeboden om 1 van mijn sieraden te exposeren. Een prachtige kans natuurlijk, die ik met beide handen aangrijp.

Dus kiezen maar uit alles wat ik al had gemaakt…… Mijn keuze viel op een sieraad dat zowel recht deed aan het natuurmuseum, als aan het Plastic Flestival en werd het sieraad dat ik gemaakt had voor Helene Kröller-Müller. Hierin zijn zowel natuurlijke materialen als plastic verwerkt.

‘s Ochtends vroeg namen collega Wil Schultinge en ik bepakt en bezakt met fiets en fietskar de boot, om vervolgens richting het natuurmuseum te fietsen en daar een kraam in te richten voor de uiterst geslaagde middag van het flestival.

Uiteraard ging ik ook even op ‘bezoek’ mijn sieraad, dat prachtig vlakbij de entree in het zicht in een vitrine lag……

En 20 augustus bracht ik een bezoek aan het Codamuseum in Apeldoorn. Zoals al eerder verteld was ik genomineerd voor de publieksprijs en werd naast de winnende sieraden ook het werk van alle genomineerden geëxposeerd van 10 juli tot en met 30 oktober in het museum. Dit is een lange periode en ineens ligt mijn werk tussen werk van kunstenaars uit binnen-en buitenland.

Het blijkt er prachtig te liggen in een hele mooie lichte hoek naast de hoofdtentoonstelling. Coda is hét sieradenmuseum van Nederland, dus ik ben hier echt reuzeblij mee!

Hit enter to search or ESC to close