Drents Museum

De uitslag van de Krabb├ęzoektKahlowedstrijd is binnen.

Ellen Moens heeft gewonnen en ik gun het haar van harte. Ik vind het geweldig dat iemand gewonnen heeft die ook met recyclematerialen werkt. Het is zo van deze tijd en wat is er mooier om via kunst mensen bewuster te maken van wat men weggooit. Dit is precies waarom ik met deze materialen werk en probeer om ze zo te laten zien dat ze nog wel herkenbaar zijn, maar ineens een nieuwe functie hebben gekregen.

Zelf ben ik ongelooflijk blij met mijn onverwachte nominatie, dat voelt al als winnen.

Ondanks dat we geen enkele mail hebben ontvangen, zoals beloofd over de voortgang of de uitslag, vind ik het toch geweldig dat dit soort wedstrijden georganiseerd worden.

Maar tot mijn grote verbazing ontvang ik zo’n twee weken na de uitslag op Instagram toch nog een mailtje van AVROTROS. Met de hartelijke gelukwensen voor mijn nominatie.

Omdat de jury de kwaliteit van de genomineerde kunstwerken zo hoog vindt, is in samenwerking met het Drents Museum besloten om alle 25 werken minstens 2 weken tentoon te stellen in het Drents Museum in Assen.

Een uitnodiging voor een feestelijke opening met vrienden en familie op 27 december volgt nog.

Hoe leuk is dat? Dat wordt dus de komende weken 3 keer op en neer naar Assen om mijn sieraad te brengen en te halen en voor de opening.

Iets dat ik dat in zijn geheel niet erg vindt ­čśë

Hit enter to search or ESC to close